Wellness

A fürdőzők bőrkeményedéseit, elhalt hámrétegeit rágcsáló (igazából csak szívogató)halak sokkal kíméletesebbek, mint más durvább mechanikus vagy vegyszeres beavatkozások. Egy megfelelően tervezett Garra rufa kúra eltűnteti a bőrkeményedéseket és frissíti a bőrt is. A 30-60 perces láb vagy testfürdők remek relaxáló hatásúak és a halak mikromasszázsa kényeztet minket a víz alatt.

Gyógymód

Azon túl, hogy a Spa-k kedvelt szolgáltatása a Garra rufa kezelés és mint wellness élmény rendkívül élvezetes, ennél sokkal hatékonyabb célra is használhatjuk. A bőr csipegetése közben a halak egy különleges enzimet választanak ki, ami a sömörös (pl.: pikkelysömör) bőrön lévő sejtek DNS replikációját csökkenti és ez által segíti a bőr regenerálódását. Ez az enzim a dithranol, ami több gyógykészítményben is megtalálható.

Ápolás

A fürdőzők bőrkeményedéseit, elhalt hámrétegeit rágcsáló (igazából csak szívogató) halak sokkal kíméletesebben ápolnak, mint más durvább mechanikus vagy vegyszeres beavatkozások. Egy megfelelően tervezett Garra rufa kúra eltűnteti a bőrkeményedéseket és frissíti a bőrt. Bár a halpedikűr nem egyenértékű egy hagyományos pedikűrös szolgáltatással, mégis kiváló teljesítményt lehet vele elérni, főleg ha kúraszerűen alkalmazzuk.


Elérhetőség
A * jelölt mezők kitöltése kötelező.
Annak érdekében, hogy megakadályozzuk az automatizált spamet, kérem válaszoljon erre a kérdésre:

* Összeadva, mennyi 10 plusz 15?  Nagyobb térképre váltás